Om oss

Norsk Musikforlag A/S, er en av Skandinavias fremste uavhengige forleggere av musikknoter. Forlaget holder til i Oslo, og ble grunnlagt 1. januar 1909.

I tillegg til å tilby musikk av Norges ledende komponister gjennom et århundre, inneholder katalogen et stadig voksende antall verk av utenlandske internasjonalt anerkjente komponister. Flere verk fra Norsk Musikforlags slagverkkatalog (se www.norsk-percussion.no) har blitt tatt opp i standard-repertoaret og er blant de mest framførte av ledende musikere og studenter over hele verden. Norsk Musikforlag A/S gir ut noter for alle ulike instrumenter og besetninger, i tillegg til undervisningsmateriell og musikkbøker.

Musikk-Huset ble etablert som musikkforlag og musikkhandel i februar 1939 og foretaket hadde da sin beliggenhet på Karl Johansgate 45.

Gjennom årenes løp har Musikk-Husets Forlag A/S innledet et nært samarbeid med et stort antall komponister/forfattere, og våre utgivelser spenner fra enkle solostykker via undervisningsstoff, biografier og historiebøker til et mangfoldig korbibliotek og verker for fullt orkester.

Med virkning f.o.m. 1. januar 2004 innledet Musikk-Husets Forlag A/S samarbeide med landets ledende musikkforlag, Norsk Musikforlag A/S. Fra samme dato ble Musikk-Husets importvirksomhet av noter, bøker, DVD m.m., som følge av samarbeidet integrert i Norsk Musikforlags virksomhet. Musikk-Husets forlagsproduksjon fortsetter som før fra nye lokaler i Schweigaards gate 34A.

Lyche Musikkforlag AS har drevet som distributør av skolemateriell i en årrekke. Forlaget hadde 65-års jubileum i 2010 og har hatt kontakt med landets skoler i flesteparten av disse årene. Vi samarbeider tett med Norsk Musikforlag AS og holder til i samme bygninger i Oslo. Dette medfører et stort tillbud av undervisningsmateriell, instrumenter osv.

Vår katalog i 2010 er meget innholdsrik og dekker det aller meste innen musikkundervisningen. Her finnes lærerverk, sangbøker, spillestoff, instrumenter og rekvisita til alt fra barnehagenivå til høgskolenivå.

Lyche logo svart 2