Bjørn Eidsvåg: Babels tårn

kr 30

Bjørn Eidsvåg: Babels tårn har melodistemme, besifring og tekst.

Description

Om Bjørn Eidsvåg: Babels tårn

Bjørn Eidsvåg: Babels tårn har melodistemme, besifring og tekst.


Forord fra Bjørn Eidsvåg: 100 sanger.

Jeg har, siden jeg var 12 år gammel, skrevet tekster og melodier. Det har i løpet av årene blitt en anselig mengde sanger. Noen er jeg veldig fornøyd med og noen rødmer jeg av å høre igjen. Men gleden ved å skrive og fremføre sangene mine har ikke avtatt.

Det har i lang tid vært en del etterspørsel etter noter, besifring og tekster av disse sangene av andre som har lyst til å spille dem selv. Jeg setter stor pris dette, men har vel tidligere tenkt at det at jeg stort sett bruker dialekten min, gjør dem litt vanskelig å bruke. Jeg må også innrømme at jeg har vært en smule forlegen over en del av sangene mine som kanskje mister det lille de har, dersom jeg ikke fremfører dem selv. Således har jeg i lang tid tenkt at jeg skulle lage en slags ” best of” samling, men så viser det seg at mine favoritter ikke nødvendigvis er andres.

Derfor har vi nå bestemt oss for å gi ut så og si alt, med visse unntak. Så her har jeg latt min forfengelighet fare, og du får velge fritt i hva du vil bruke. Jeg håper at denne boka kan være til glede for en del. Jeg håper at du finner den sangen du har lyst til å spille.

Spill i vei!

– Bjørn Eidsvåg